Tonjer Media

Firmagave og reklameartikler fra Tonjer Media i Haugesund

Photon Micro Light II Pro LED

Photon Micro Light II Pro LED er en toppkvalitets LED minilykt som er produsert i USA. Ekstremt sterk konstruksjon av glassfylt Polyuretan. Sprut, støt og sjokksikker. NASA-godkjent og brukt av astronauter på flere ekspedisjoner. Lang batteri-varighet fra 12 timer til flere døgn (avhengig av lysfarge/styrke).  Batteri og nøkkelring med  hurtiglås er inkludert. Leveres med eller uten logo i eske. Lysstyrke 4,5 lumen (gjelder for hvit LED).

photon micro light-2•Størrelse: 40 x 24 x 8 mm
•Vekt 7,3 gram (10,1 gr. m/ring)
•Vannsikker (IPX-7)
•Fast på/ av knapp
•Enkelt batteribytte (30 sekunder)
•Bruker Energizer Lithium 1 x CR2032 eller 2 x CR2016 (fargeavhengig)
•Lagerføres med lysdiode i hvit, blå, rød, gul, orange eller grønn
•Produsenten gir livstidsgaranti.

Vi lagerfører denne modellen i Haugesund og påfører selv høykvalitets epoxybeskyttede logomerker «inhouse». Dette gir faktisk en høyere kvalitet og holdbarhet på logo/ trykk enn det som tilbys fra fabrikken i USA, og står i stil med selve lyktens kvalitet og forventet levetid.  Vi må også nevne at «våre» lykter ikke er forhåndsinnstilt i «demo-mode» fra fabrikkens side.  «Demo-mode» innebærer at lykten slår seg automatisk av etter 12 sekunder for å unngå tapping av batterier i butikkutstillinger. Våre lykter er ikke i demo-mode, noe som betyr at de egner seg til firmagaver og umiddel bruk, uten at mottakeren må lese seg opp for å kunne slå av demo-mode funksjonen.

Produsentens produktblad med spesifikasjoner her.Pristabell Photon Micro Light II Pro LED

Antall Med logo/ trykk
(epoxy-merke)
Uten logo/ trykk
1 stk-kr 150,- (prøve fraktfritt levert til bedrift)
10 stkkr 334,-kr 129,-
25 stkkr 198,-kr 124,-
50 stk
kr 148,-kr 120,-
75 stk
kr 132,-kr 118,-
100 stkkr 124,-kr 114,-
200 stkkr 109,-be om tilbud
300 stkkr 102,-be om tilbud
OPSJONER/ TILLEGG:
-Etikett/ julehilsen e.l. på selve esken; be om tilbud
Priser over er pr. stk lykt, levert i original eske. Det er ingen tillegg for oppsett/ korrektur/ film/ klisje/ start eller lignende. Fraktfritt levert dagbetjente firmaadresser i fastlandsnorge. Leveringstid uten trykk/ logo; omgående. Med logo/ trykk: ca 3 uker. Alle priser er eks. 25 % mva.
Skroll til toppen